Over de uitgeverij

Uitgeverij de Graaff is gespecialiseerd op het terrein van sociale wetenschappen, kinderen/jeugd, gezondheid, geestelijke gezondheidszorg, zorg en welzijn, filantropie, fotografie, recht en human interest.Naast wetenschappelijk georiënteerde uitgaven publiceren wij regelmatig ervaringsverhalen.

Persoonlijk contact
De uitgeverij is kleinschalig en biedt de auteur korte lijnen en een persoonlijk contact.

Een verzorgde uitgave
We werken samen met ervaren redacteuren, vormgevers en drukkers, wat garant staat voor verzorgde uitgaven.

Redactiewerk
Uiteraard worden het redactiewerk en de vormgeving in nauw overleg met de klant uitgevoerd. Want we vinden het belangrijk dat u zich herkent in het eindproduct.

Wetenschappelijke informatie toegankelijk maken
Wilt u uw wetenschappelijke informatie toegankelijk maken voor het onderwijs en de professionele markt? Wij hebben ervaring met het publiceren van wetenschappelijke boeken, lesmateriaal en vakliteratuur.

Uitgeverij de Graaff kan ook uw proefschriftverzorgen. Het voordeel van een officiële uitgave is dat het proefschrift wordt verspreid via het reguliere boekhandelcircuit. Het resultaat van vele jaren wetenschappelijk onderzoek verdwijnt dan niet in de bureaula.

Hoe pakt u het aan?
Hebt u een idee voor een publicatie maar weet u nog niet precies hoe u dit moet aanpakken? Wij zoeken met u naar de beste vorm om uw informatie aan de doelgroep te presenteren. Heeft u een plan of reeds een gereed manuscript download dan hier het informatiedocument, zodat u ons onder andere kunt informeren over uzelf, het plan dat u heeft en over de doelgroep die u wilt bereiken. Als wij denken dat het een vruchtbaar idee is, dan nodigen wij u graag uit voor een nader gesprek.

Uw ideeën over de marketing
De auteur speelt bij de distributie een belangrijke rol. We luisteren uiteraard naar uw ideeën over de doelgroep en de marketing en verspreiding van de uitgave. Wij waarderen het als u presentaties wilt geven bij organisaties en boekhandels.

Uitgeverij De Graaff - boeken die er toe doen!