Retourvoorwaarden Uitgeverij de Graaff

Retourvoorwaarden Uitgeverij de Graaff

U kunt een aangeschaft product retourneren binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.

U kunt het product binnen deze termijn direct retoursturen, maar u kunt ons ook binnen de genoemde termijn op de hoogte stellen van het feit dat u de overeenkomst wilt herroepen. Binnen de herroepingstermijn van 14 dagen kunt u daartoe het formulier voor herroeping aan ons sturen of e-mailen. Als u op deze manier een retour heeft aangemeld, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.

Als u zonder aanmelding de producten direct terugstuurt, vragen wij u om de volgende procedure te volgen.

  • Stuur een compleet ingevuld retourformulier mee met de retourzending.
  • Stuur de zending op naar het op het retourformulier aangegeven adres.
  • Digitale producten kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden. Bij het bestellen van een digitaal product ziet u af van uw herroepingsrecht.
  • Ook producten die zijn voorzien van een unieke toegangscode voor een online product kunnen niet worden geretourneerd.

U stuurt het product indien mogelijk in de originele verpakking terug.

Als wij het artikel beschadigd (dit kan ook ontstaan als u het product zichtbaar heeft gebruikt) retour ontvangen, zullen wij de kosten hiervoor doorberekenen.  

De verzendkosten van het retourneren worden niet vergoed. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. De uitgeverij is dan ook niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van door de klant geretourneerde artikelen. U kunt het beste de zending met track&trace retourneren.

Het door u betaalde bedrag wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de door u retour gezonden producten hebben ontvangen terugbetaald.

Uitgeverij de Graaff
Hooghiemstraplein 32
3514 AX Utrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 30-2990051

Uitgeverij De Graaff - boeken die er toe doen!