De Halszaak Entonnie

De Halszaak Entonnie

Boekinformatie

Ondertitel
Diagnose oorspeekselklierkanker
Auteur
Lennie-Ester van der Geest
ISBN
978-90-77024-46-1
NUR
860
Pagina's
208
Extra info
Verschenen in de reeks Zorgindruk. Zie: http://bit.ly/2e5okzW
Prijs
€ 19,25

Lennie-Ester van der Geest – opgeleid en jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg – wordt getroffen door een agressieve vorm van oorspeekselklierkanker. Van de ene op de andere dag verandert haar onbevangen leven in geleefd worden. 
Het zijn twee woorden die haar leven totaal veranderen: diagnose kanker. Door verdriet, angst en onzekerheid om wat haar overkomen is, besluit Lennie om haar aangrijpende verhaal op papier te zetten. In eerste instantie alleen voor zichzelf, om de heftige levensperiode een plek te geven. Door aanmoediging van dierbaren om het openhartige verhaal naar buiten te brengen, is dit privéverhaal een openbaar boek geworden.

Voor iedereen die vandaag denkt gezond te zijn, kan morgen het woord ‘kanker’ levenslang betekenen. De onzekerheid die deze ziekte brengt, wordt door Lennie op een intense, maar ook humoristische manier beschreven. Zij hoopt door dit verhaal een steun te zijn voor eenieder met én zonder kanker. Je weet nooit wanneer deze gemene ziekte je kan treffen. Haar manier van schrijven is prettig. Het boek is daardoor voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk leesbaar.

Van elk verkocht boek wordt een euro gedoneerd aan Inloophuis Passie voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten in Lelystad (aangesloten bij de brancheorganisatie IPSO en medegefinancierd door het KWF).

Bekijk de trailer op ons Youtubekanaal

Uitgeverij De Graaff - boeken die er toe doen!