Vakantiesluiting

Bestellingen in de vakantieperiode

Van 13 juni tot 8 jul 2024 is de uitgeverij gesloten. Boeken die u bestelt via onze webshop worden in de week van 8 juli verzonden. De boeken kunt u uiteraard ook via uw plaatselijke boekhandel bestellen.

Inspirerende ontmoetingen

Inspirerende ontmoetingen

Boekinformatie

Auteur
Eric van der Wal
ISBN
978-90-78071-61-7
NUR
401
Pagina's
352
Extra info
Heruitgave april 2011
Prijs
€ 19,95

Naar bed gaan met het gevoel van een steen op je maag. Niet voldaan doordat de dag niet bracht wat je had verwacht. Het overkomt ons allemaal. Wanneer dat vaak voorkomt en het een last wordt gaat het slecht. Dan wil je dat veranderen, maar hoe? 
In Inspirerende Ontmoetingen doet Eric van der Wal verslag van zijn ontmoetingen met toonaangevende en tot de verbeelding sprekende mannen en vrouwen, functionerend in binnen– en buitenland. Zij vertellen op boeiende wijze over hun drijfveren. Het wordt duidelijk wat de gevaren zijn wanneer we ons hart niet volgen. Arthur Docters van Leeuwen zegt daarover: ‘als we een leven leiden dat ons niet past gaan we dood!’
Doen wat we graag willen is goed voor lichaam en geest. Het geeft energie en we worden er als mens prettiger en productiever door. Daarvoor moet je trouw blijven aan je eigen overtuiging en vorm kunnen geven aan ideeën, blijkt uit de ontmoetingen. En dat in verschillende, niet altijd makkelijke omstandigheden. Een hele kunst. De geheimen daarachter worden nu onthuld zodat we ons voordeel ermee kunnen doen. Het maken van de juiste keuzes, het voorkomen van chronische stress, het aangaan van een werkelijke dialoog. Het pakken van kansen, het volgen van je eigen pad. Dat komt aan de orde. Maar ook: hoe we ons eigen lichaam ongemerkt ontregelen door er niet naar te luisteren en hoe ingrijpend dat ons leven kan verwoesten.

Interviews met: Arthur Docters van Leeuwen, Aad  Ouborg,  Ben Verwaayen, Hans Wiegel, Dick Berlijn, Freek de Jonge, Roelant Oltmans, Bob Smalhout, Jan Kamminga, Rita Reijs, Theo Markx, Ernst Schippers, Mairead Maguire, Dries van Agt, Neelie Kroes, Hiel Goslinga, Gretta Duisenberg, John Engels, Hans Putman

Ben Verwaayen (CEO Alcatel-Lucent): “Het is makkelijk leesbaar en dat is knap.”
Evert Santegoeds (Weekblad Privé): “Ik las het in één adem uit en vond het heel INSPIREREND!”

Bekijk hier de video van de presentatie van het boek.

Uitgeverij De Graaff - boeken die er toe doen!