Vakantiesluiting

Bestellingen in de vakantieperiode

Van 13 juni tot 8 jul 2024 is de uitgeverij gesloten. Boeken die u bestelt via onze webshop worden in de week van 8 juli verzonden. De boeken kunt u uiteraard ook via uw plaatselijke boekhandel bestellen.

Kinderen. Hoe doe je dat?

Kinderen. Hoe doe je dat?

Boekinformatie

Ondertitel
De belangrijkste opvoedthema’s op een rij
Auteur
Ingrid Bax
ISBN
978-94-93127-16-6
NUR
766 / 854
Pagina's
160
Prijs
€ 24,99

Voor het opvoeden van kinderen is er geen handleiding. Direct na de geboorte van ons kroost komt er een kraamhulp voor enkele dagen en we gaan in die eerste periode langs het consultatiebureau, maar dan komt de tijd van het echte opvoeden nog. Hoe voeden we op een positieve manier onze kinderen op tot zelfstandige en vooral verstandige personen?

Naast alle hoogtepunten die het opvoeden van kinderen met zich meebrengt voor hun ouders/opvoeders zijn er maar al te vaak lastige situaties. Kinderen kunnen door hun emoties, denken en gedrag behoorlijk wat spanningen in een gezin veroorzaken. Hoe kan je nu deze kinderen op een positieve manier begeleiden?

In dit praktische handboek staan de belangrijkste opvoedthema’s op een rij. Het is een basisboek met veel tips om als naslagwerk te gebruiken gedurende het opgroeien van een kind. Het bevat 34 thema’s over kinderen van 0 tot 18, van huilbaby’s tot LHBTI.

Ingrid Bax is afgestudeerd als econoom en heeft al jaren een eigen praktijk als gezinscoach. Ze heeft ook ervaring in de jeugdzorg, o.a. bij het Leger des Heils en de Opvoedpoli.

Illustraties omslag en binnenwerk: Jess Kessler - Jess Illustraties

Inkijkexemplaar (pdf).

Uitgeverij De Graaff - boeken die er toe doen!