Een leeg kasteel

Een leeg kasteel

Boekinformatie

Ondertitel
De structuur van borderline persoonlijkheidsstoornis
Auteur
Laura Dijksman Hurt
ISBN
978-90-77024-58-4
NUR
875
Pagina's
80
Prijs
€ 17,45

Borderline overwonnen

Ga je op zoek naar wat borderline voor je betekent, dan vind je overal min of meer dezelfde informatie: een lijst met symptomen. Zo’n lijst geeft natuurlijk geen echt antwoord op jouw vragen.

Laura Dijksman geeft met haar boek Een leeg kasteel een persoonlijke visie op de structuur achter die symptomen. Ze beschrijft op uitgebreide wijze de structuur van borderline en doet verslag van een hierop gebaseerde succesvolle therapie. De stappen die de auteur dankzij de therapie heeft kunnen zetten, leidden uiteindelijk tot haar overwinning van borderline. Het boek geeft tevens handvatten aan naasten om de personen met borderline in hun omgeving te begrijpen en beter te kunnen ondersteunen en begeleiden.

Een leeg kasteel is geschreven met als doel bij te dragen aan een beter inzicht in wat borderline betekent voor zowel de persoon zelf als zijn omgeving en richting te geven aan een betere therapeutische behandeling.

'Persoonlijk vond ik “Een leeg kasteel” zeldzaam indrukwekkend...': lees de gehele blog van Evelien de Nooijer op Over-boeken.blogspot.com

Inkijkexemplaar

Uitgeverij De Graaff - boeken die er toe doen!